Andrey Makarevich (Moscow, Russia)

                                  Photo by Anya Roz

it was SO completely different from our sonic background of those days”

One of the most famous musicians in the Soviet Union and later Russia, Andrey Makarevich is the co-founding member and the frontman of Time Machine (Машина Времени), rock band that goes back more than 40 years. Poet and author of most of Time Machine songs, Andrey also has been having a parallel career of an accomplished singer-songwriter. One of his latest projects is The Creole Tango Orchestra performing songs with the jazzy tinge.

 

“Sometimes I listen to it and shed tears of old man’s delight”
 

Time Machine: Don’t Cave In
 

We will never figure out how the magic of the Beatles came together”


  1. Наталия 3.19.12 / 5am

    Оглядываясь назад,в годы взросления и формирования как личности себя и своих ровестников,мне все чаще приходит мысль ,что творчество “Машины времени”и вчасности сам А,Макаревич внесли на много больший вклад чем тот же МАкаренко с Сухомлинским вместе взяты…..Я спустя сколько лет восхищаюсь этим явлением как А.Макаревич и “Машина времени”….какое философское название…..а ведь “машина и вправду движеться…..вперед”

  2. igoresz 8.3.12 / 9pm

    не понятно… для чего же из уха вату вынули… или чего же всё-таки удалось тебе добиться, Макар… (no comments).. Пел… пели… и что?

  3. Джек 2.15.13 / 5pm

    Если человек в душе не чувствует мухыку, то ему никогда и ничего не будет понятно. А я, как битломан, подтверждаю – все это так и было…

Have your say

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>




Safari hates me


Recently

Categories

  • No categories